Protecció de dades

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE) i de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, CALASITA.CAT com a responsable de l’Arxiu, l’informa que les seves dades de caràcter personal, facilitades per vostè de forma lliure, expressa i informada seran incloses en un fitxer de Clients registrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Autoritza a CALASITA.CAT per mantenir la relació comercial i contractual amb vostè. La finalitat d’aquest fitxer és gestionar adequadament la prestació de servei, enviar-li informació derivada de la relació comercial o lliurament dels productes comprats i, si així ho ha indicat expressament en els formularis, la realització d’activitats promocionals i publicitàries pròpies mitjançant qualsevol mitjà, incloent l’enviament de comunicacions comercials a través d’SMS, correu electrònic, correu postal, etc., amb ofertes, promocions i productes o serveis nous que puguin ser del seu interès. Les dades marcades com a obligatoris en els formularis són necessaris per poder fer la sol·licitud. En el cas de negar-se a comunicar-los no seria possible complir amb aquesta finalitat.

En qualsevol moment podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho a CALASITA.CAT per e-mail (fruites.el.mas@gmail.com) o per carta a: CALASITA.CAT:  Avda. Can Pallars, 16. 2on 1a – 08192-Sant Quirze del Vallès

Obligatorietat de la introducció de les dades: Els camps en els quals figuri un asterisc (*) als formularis existents són aquells que requereixen una resposta obligatòria i de no ser coberts la conseqüència seria la impossibilitat de remetre la consulta o de realitzar la comanda concreta.

Veracitat de les dades: El client és responsable de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses ia procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

En el cas que l’Usuari faciliti dades de caràcter personal de terceres persones, en compliment del que disposa l’article 5.4. de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, declara comptar amb el consentiment exprés dels mateixos i informant-a aquests tercers, del contingut de les dades facilitades, de la procedència dels mateixos, de l’existència i finalitat de el fitxer on es contenen les seves dades, de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com dels termes establerts en la present política de privacitat.

Seguretat: CALASITA.CAT assegura l’absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s’han adoptat mesures essencials de seguretat per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat, especialment les previstes en el Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin dades de caràcter personal. CALASITA.CAT no serà responsable en cap cas de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d’un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que no sigui possible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència de el client pel que fa a la guarda i custòdia de les seves claus d’accés o de les seves pròpies dades personals.