ROMANI

ROMANI

2,60

S’utilitza tant en formes clàssiques d’infusió com en formes predosificadas de pols obtingudes per criomolienda, a les quals es dóna la forma farmacèutica de comprimits o càpsules. És molt freqüent que formi part de preparats digestius o destinats a combatre afeccions hepatobiliars, així com d’algunes mescles per afeccions respiratòries, útils per a la preparació de bafs. L’essència, associada a altres olis essencials, forma part de diverses especialitats farmacèutiques com liniments, pomades o gels per tractar dolors musculars i articulars, així com de preparats inhalatoris per afeccions respiratòries. L’essència sola s’utilitza també per preparar l’alcohol de romaní, amb el qual es realitzen friccions en zones adolorides. La planta s’utilitza igualment com a condiment d’aliments i com a ingredient en la fabricació de licors, així com en la fabricació de sabons, desodorants, cosmètics, perfums, etc.

Quantitat
SKU: 200.g Categories: ,

Ajuda a pal·liar la descomposició, antioxidant, diürètic i conté molt de ferro. S’acostuma a fer servir per afeccions reumàtiques i problemes circulatoris realitzant friccions d’efecte analgèsic i per alleujar reumatismes musculars i articulars. A l’essència de romaní se li atribueixen propietats estimulants de el creixement de cabells, de manera que intervé en la formulació de tònics capil·lars. D’altra banda, el romaní s’utilitza com a conservant i antioxidant natural a la indústria de l’alimentació.

Qué n'opinen

els nostres clients?
X