Som la Rosa i el Josep-Lluís o, com ens coneix tothom de forma col·loquial, la Sita i el Pep. El nostre camí pel món de la fruita i de la verdura va començar al setembre del 2011, quan vàrem quedar-nos amb una botiga que hi havia a la Ronda Arraona de Sant Quirze. Allà vàrem anar aprenent totes les característiques i varietats dels diferents productes que anàvem tenint a la venda. Al juny del 2014 vàrem obrir l’actual botiga de la Rambla Lluís Companys i a l’octubre vàrem deixar la primera botiga per centrar tots els nostres esforços en la nova ubicació.

La nostra filosofía sempre ha sigut la de tenir un producte de qualitat i la de prestar una atenció al client amb el màxim rigor, serietat, disponibilitat i professionalitat possibles, la qual cosa ens ha portat a aconseguir una gran fiabilitat per part del client cap a nosaltres. Cada dia de la setmana, de dilluns a divendres sense excepció, anem a fer la compra al Mercat, buscant el millor producte possible. Intentem i aconseguim productes directes de pagès i de proximitat, la qual cosa garantitza un producte més fresc al no dependre d’intermediaris.

Amb la creació de la botiga On line pensem que será una eina de molt bona acollida per part del potencial consumidor/client, ja que d’una manera molt fácil i ràpida i sense necessitat de desplaçar-se, es podrá fer la comanda cómoda i ràpidament i sabent que al preparar-la, nosaltres aplicarem la nostra dita: “NO VULGUIS PELS ALTRES EL QUE NO VULGUIS PER A TU”.

Posem també a la vostra disposició dos telèfons i un correu electrònic per fer consultes i comandes. El 93 721 22 93, el móbil amb Whatsapp 686 550 531 i el mail fruites.el.mas@gmail.com