CONDICIONS GENERALS DE VENDA

CALASITA.CAT es reserva el dret a modificar, desenvolupar o actualitzar en qualsevol moment i sense prèvia notificació, les condicions d’ús de la present web. L’usuari quedarà obligat automàticament per les condicions d’ús que es trobin vigents en el moment en què accedeixi a la pàgina web, de manera que haurà de llegir periòdicament aquestes condicions d’ús.

 

INFORMACIÓ GENERAL:

De conformitat amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI) es fa constar que Rosa Ribalda Sànchez  amb CIF:33895581-K , amb domicili social a Avda. Can Pallars, 16. 2on 1a – 08192-Sant Quirze del Vallès, és la titular del present domini www.calasita.cat (des d’ara CALASITA.CAT). Aquests termes i condicions, juntament amb la seva acceptació a la confirmació de compra, constitueixen el contracte entre vostè i CALASITA.CAT.

 

PROCÉS DE COMPRA:

De conformitat amb l’article 27 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (L.S.S.I) es fa constar els diferents tràmits per a celebrar el contracte en línia. Trieu els productes que vol comprar punxant en el botó “Afegir a l’cistella”. A l’acabar la selecció de productes vagi a el carro de la compra (el qual li permet la possibilitat de rectificar, eliminar o corregir errors en la selecció de productes). Seguiu els passos que el sistema us demani, com ara adreça d’enviament, dades de facturació, selecció de la forma d’enviament (agència de transport), selecció de la forma de pagament (podent sol·licitar dades personals). Després d’aquest pas apareixen a la pantalla totes les dades sol·licitades durant el procés de compra. El sistema demanarà que confirmi la comanda.

 

GENERALITATS:

Com a norma general, la realització d’una comanda a CALASITA.CAT suposa l’acceptació de les presents condicions generals de venda reflectides en aquest document. El client declara, sota la seva responsabilitat, haver llegit i entès les presents Condicions Generals de venda i acceptar-les. Cap estipulació feta per part de client podrà diferir de les de CALASITA.CAT si no han estat expressament acceptades pel nostre departament de venda en línia. CALASITA.CAT accepta només comandes realitzades o per entregar a Sant Quirze del Vallès – 08192 (Barcelona). Per altres destinacions, consultar.

 

La fitxa del producte descriu les característiques generals de la mateixa, acompanyades d’imatges il·lustratives o fotografies. Algunes de les descripcions dels productes exposats a la pàgina web estan basades en la informació subministrada per les marques i / o proveïdors dels productes. Per gaudir de PORTS GRATUÏTS a la teva comanda, aquesta haurà de ser superior a 15€. Una comanda no és definitiu fins que és acceptat, és a dir, fins que la comanda és confirmat per CALASITA.CAT.

 

MODALITATS DE COMANDES:

Els clients disposen de diverses formes per realitzar les seves comandes:

  1. Per internet: a través de CALASITA.CAT
  2. Per correu electrònic a: fruites.el.mas@gmail.com
  3. Per Whatssapp a: 686 55 05 31

DISPONIBILITAT:

CALASITA.CAT és una empresa que tracta de donar el millor servei als seus clients, per al que estem disposats a aconseguir els millors productes als millors preus. Per aquesta raó, la disponibilitat dels productes pot variar en qualsevol moment a causa de la venda directa. En el moment de formalitzar una comanda, ens posarem en contacte amb el client, bé a través del correu electrònic bé telefònicament per comunicar-li la disponibilitat del producte o sobre qualsevol incidència. Si no poguéssim disposar del producte en aquest moment se li comunicaria el més aviat possible. Si el termini de lliurament fos massa llarg per al client, tindria l’opció d’anul·lar la comanda. En aquest cas, li oferirirem un producte el més semblant a les seves necessitats, en cas que sigui possible.

PREUS:

Els preus exposats a la fitxa de producte ja inclouen el 4% (fruita i verdura) ó 10% (llegum), llevat que s’indiqui el contrari. Els preus estan expressats en euros (€). El preu aplicable serà el que consti en el moment en què el client va realitzar la compra. Els preus són vàlids fins a la finalització de la vigència de l’oferta. L’empresa es reserva el dret de canviar els preus dels productes sense previ avís.

 

FORMES DE PAGAMENT:

El pagament es fa mitjançant de targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron i / o altres targetes anàlogues) i es carregarà en el compte de l’usuari registrat en el moment de realitzar la compra o en el termini màxim de catorze (14) dies naturals des del moment de la compra. La targeta amb la qual es faci el pagament haurà de tenir com a entitat financera emissora a un banc o caixa d’estalvis espanyol. En el moment que realitza la comanda i / o acceptació de la compra, l’usuari registrat proporcionarà les dades de la targeta de crèdit o dèbit, la data de caducitat, el CVV2 / CVC2 (els tres (3) dígits de seguretat que consten en la part posterior de la targeta), així com el nom de la titular de la mateixa.

 

TERMINIS DE LLIURAMENT:

CALASITA.CAT no envia cap producte o comanda fins que comprovem el pagament de la factura en les modalitats de pagament via tarjeta de crèdit/dèbit. Un cop comprovat, si el producte està en estoc, l’enviament surt de les nostres instal·lacions el mateix dia o a l’endemà de la comprovació (de dilluns a divendres). En les despeses d’enviament estan incloses les despeses per manipulació, embalatge, enviament i assegurança obligatòria de transport. CALASITA.CAT no realitzarà enviaments per lliurar en Apartats Postals de Correus. Els enviaments aniran acompanyats de la seva factura o confirmació de la comanda (document electrònic).

Si el client observa alguna anomalia en el paquet lliurat, informeu-nos abans de 24 hores des del lliurament de la mercaderia. Pot contactar amb nosaltres a través de telèfon o mail o formulari de contacte del web. Si percep alguna anomalia o dany en el paquet lliurat en el moment de la recepció anoti-ho en el Albarà de lliurament.

El client té la possibilitat d’usar la seva pròpia agència de transport o mitjans propis (en aquest cas preguem es posin en contacte amb nosaltres per acordar els detalls de l’enviament). En aquest cas, les despeses i terminis de lliurament són a càrrec de l’empresa contractada pel client. Així mateix, CALASITA.CAT no és responsable del lliurament de la mercaderia al domicili i dels possibles retards en el termini de lliurament.

CALASITA.CAT pot variar en qualsevol moment i sense previ avís les condicions en els terminis de lliurament. Preguem visiti aquesta secció freqüentment. Per a enviaments voluminosos o pesats consultar abans. Un cop formalitzat l’enviament, els terminis de lliurament estan estipulats per les agències de transport contractat per CALASITA.CAT (Empreses de Transports i Correus).

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

En cas que algun producte arribi en mal estat, ens pots enviar una fotografia de la caixa o bossa i del producte per email a: fruites.el.mas@gmail.com  (Llei de Consumidors i Usuaris, Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre) .

 

MENORS D’EDAT:

Per poder realitzar una comanda el client haurà de tenir com a mínim 18 anys.

 

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

CALASITA.CAT es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts o serveis que es prestin a través del mateix com la forma en què aquests apareguin presentats localitzats en els seus servidors. Aquests canvis han de ser acceptats per l’usuari cada vegada que faci efectiva una compra. Per aquesta raó ha de revisar-freqüentment aquesta pàgina o cada vegada que es realitza una compra.

 

Si qualsevol clàusula de les presents condicions generals de contractació fos declarada total o parcialment nul·la o ineficaç afectarà tan sols a aquesta disposició o part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç subsistint en tota la resta la resta de condicions generals.

 

RECLAMACIONS:

De conformitat amb el art.27.3 del decret 152/2001, de 13 de setembre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 11/998, de 9 de juliol, de Protecció dels Consumidors, hi ha a disposició dels nostres clients i usuaris un correu electrònic en què podran deixar la seva reclamació: fruites.el.mas@gmail.com

LEGISLACIÓ:

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la legislació espanyola. Amb l’ús del web CALASITA.CAT l’usuari se sotmet per a la resolució de conflictes, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de SABADELL.

DADES DE L’EMPRESA:

Rosa Ribalda Sànchez, Avda. Can Pallars, 16. 2on 1a – 08192-Sant Quirze del Vallès
Nif 33895581-K
Telèfon 93 721 22 93
mail: fruites.el.mas@gmail.com

Les presents condicions generals de contractació es troben actualitzades a juny de 2020.